Elkészítés: A gombát félbe, majd szeletekre vágom, a hagymát apróra felkockázom. 3 tojásból, a tejből és a lisztből, szódavízzel, sós palacsintákat sütök.
A felaprított hagymát olívaolajon aranybarnára pirítom, hozzáadom a gombát, ízlés szerint fűszerezem, a bort hozzáadva megpárolom, és ráütök 1 habosra felvert tojást. Botmixszerrel kissé pépesítem, és megtöltöm vele a palacsintákat (tetszés szerint, felgöngyölítve, vagy negyedbe hajtva), egy tálra helyezem őket.
Egy teflon serpenyőben olajat hevítek, belekeverek két evőkanálnyi lisztet, felöntöm 1 dl forró tejjel, ha felforrt, beleszórom a reszelt sajtot. Folyamatosan keverem, amíg a sajt felolvad. Vigyázok, mert könnyen odaég.
A tálra helyezett gombás raguval töltött palacsintákra öntöm a sajtmártást, melegen tálalom, tetejét megszórom még kevés reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.