Elkészítés: A májat vékonyan felszeleteljük, ujjnyi széles csíkokra vágjuk, és 2 evőkanál olajon hirtelen átsütjük.
Egy másik edényben 1 evőkanál olajon megpirítjuk a karikára vágott póréhagymát, a megtisztított, felszeletelt gombát, sóval, borssal ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte.
Egy mély tűzálló tálba rétegezzük a májat a hagymás gombával úgy, hogy a tetejére máj kerüljön. Forró sütőbe téve átsütjük.
Közben a lisztet a tejjel simára keverjük, ízesítjük sóval, csipetnyi reszelt szerecsendióval, és hozzáadjuk a vajat is. A tűzön kevergetve addig forraljuk, amíg mártás sűrűségű nem lesz. Ezt a máj tetejére öntjük, megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőbe visszatéve
megpirítjuk.
Burgonyapürével és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.