Elkészítés: Kis serpenyőbe, az olajba belerakjuk az apróra vágott hagymát, majd 2-3-szor átkeverkük, és rögtön mehet is hozzá a cukor. A cukor elolvadásakor (pár másodperc) adhatjuk is hozzá a szójaszószt és a magyoróvajat. Ha a mogyoróvaj elolvadt, mehet bele a fokhagyma és a gyömbér (ízlés szerint csípős paprika is), illetve a víz. Ha nagyon sűrűnek találjuk, adhatunk hozzá még vizet, ha túl édesnek, akkor egy kis sót. Ezután pálcikákra felhúzzuk a csíkokra vágott csirkehúst, és aranyszínűre grillezük (közben a elkészült szósszal kenegetjük a húst, hogy ki ne száradjon). Tálalhatjuk rizzsel vagy salátákkal. A húsra és a köretre is kerüljön a szószból tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.