Elkészítés: A citromot felkarikázzuk. A szilvát és az őszibarackot kimagozzuk, nagyobb kockákra vágjuk. Az almákat és a körtéket meghámozzuk, kicsumázzuk, daraboljuk.
Egy fazékba öntünk annyi vizet, amennyi levest szeretnénk. Beletesszük a cukrot, a sót, teatojásban a fahéjat és a szegfűszeget. Beletesszük a gyümölcsöket, és 10 percig főzzük.
A teatojást kivesszük. A liszttel elkevert tejföllel besűrítjük a levest. Hagyjuk felforrni. Citromlével és cukorral utána ízesítünk.
A levest lehűtjük, és hidegen tálaljuk. Télen készíthetjük befőttből vagy fagyasztott gyümölcsökből is. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.