Elkészítés: A banánokat és a kiviket meghámozzuk, körszeletekre vágjuk. A narancsokat is meghámozzuk, mégpedig úgy, hogy a fehér belső héját eltávolítjuk, ezután éles késsel kifejtjük a húsát a belső héjából.
A likőrt, cukrot, citromlét összekeverjük. A gyümölcsöket nagyobb tálban vagy kehelyben elrendezzük, ráöntjük a likőrös keveréket, és hozzáadjuk a fahéjat. Legalább 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaljuk desszertes poharakban tejszínhabbal, gránátalmamaggal vagy csokoládéreszelékkel megszórva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.