Elkészítés: Tojásfehérjét a csipet sóval és a cukorral felverem, majd hozzáadom az ecetet és az aromát, megszórom liszttel, és tovább verem. Egy tepsit kibélelek alufóliával, kiolajozom, a masszát belesimítom, és 170 fokon kb. 20 percig sütöm, míg világosbarnára sül. A töltelékhez a túrót a tejszínnel összekeverem, cukrot és vaníliás cukrot adok hozzá.
A fóliát óvatosan leveszem a tojáshabról, és megkenem a a krémmel, majd teszek bele gyümölcsöt idény szerint (én málnát és meggyet raktam bele), majd összetekerem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.