Elkészítés: A tésztához a lisztet, a porcukrot és a sütőport a zsírral eldörzsölöm, beleteszem a tejfölt és a tojássárgát, összegyúrom. Két részre osztom, az egyiket kinyújtom, és a zsírozott, lisztezett tepsibe beleteszem. A töltelékhez a diót, a főtt krumplit, a cukrot, a reszelt almát, a vaníliás cukrot és a kakaót összekeverem. A tojásfehérjét felverem, mikor kemény, beleteszem a sárgáját is, és azzal is verem egy kicsit. majd óvatosan beleforgatom a töltelékbe, hogy a hab ne törjön meg. A kész tölteléket a tésztára öntöm, kinyújtom a másik lapot is, és befedem a süteményt. Villával megszurkálom, és előmelegített sütőbe teszem. Erős lángon addig sütöm, amíg a tészta teteje kezd pirulni, majd takarékra veszem a lángot, és még egy kicsit sütöm. A tepsiben hagyom kihűlni, a tetejét porcukorral szórom meg, és kockára vágva kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.