Elkészítés: A tészta hozzávalói közül a lisztet, a porcukrot, a citrom reszelt héját, a vajat és a sütőport elmorzsoljuk, majd a tojást hozzáadjuk, és annyi tejjel összegyúrjuk, hogy lehessen vele dolgozni. 3 lapot sütünk. A krém hozzávalói közül a vajat és a porcukrot a citrommal habosra keverjük. 3 dl tejet 3 evőkanál liszttel állandóan kevergetve sűrűre főzünk, ha kihűlt, a vajas krémhez keverjük. A lapokat ezzel a krémmel töltjük meg, a tetejét porcukorral hintjük meg. Egy éjszakát hagyjuk a hűtőben puhulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.