Elkészítés: A tésztához a vizet a zsírral összeforraljuk, belekeverjük a lisztet. Ezután levesszük a tűzről, és kettesével belekeverjük a tojásokat. A tésztát elfelezzük, sütőpapírral bélelt nagy tepsire kenjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez megfőzzük a pudingot a tejjel, acukorral és a vaníliás cukorral. Amikor kicsit kihűlt, belekeverjük a margarint is.
Amikor kihűltek a tésztalapok, megtöltjük a vaníliás krémmel, erre kerül a kemény habbá vert tejszín, majd ennek a tetejére helyezzük a másik tésztát. Tetejére olvasztott csokit vagy kakaóport tehetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.