Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát a zúzott fokhagymával és a közepesre reszelt sárgarépával, közben megszórjuk a kurkumával.
Ha kész, hagyjuk egy kicsit hűlni. A burgonyát megreszeljük a reszelő közepes lyukán. Összekeverjük a majonézzel, a mustárral, a tojással, a búzadarával, a sóval, a borssal és az apróra vágott kaporral.
Hozzáadjuk a hagymás, répás keveréket is. Egy kiolajozott közepes méretű tepsiben elterítjük. Finoman belenyomkodjuk a tetejébe a vizes kézzel formázott húsgombócokat és a koktélparadicsomot.
Előmelegített 180 °C hőmérsékletű sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.