Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, jól kidolgozzuk, és gyorskelesztőben kétszeresére kelesztjük.
Közben a töltelékhez a húst, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, az áztatott zsemlét, a tojásokat és a fűszereket jól összedolgozzuk.
A megkelt tésztát kinyújtjuk, négyzetekre vágjuk, és a töltelékből halmokat teszünk mindegyik
közepébe.
Tetejüket összefogjuk, fejjel lefelé forró olajban, fedő alatt kezdjük sütni. A másik oldalukat is megsütjük, és melegen tálaljuk.
Kínálhatunk hozzá ketchupot, esetleg citromlét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.