Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját a forró vízzel fehéredésig verjük habverővel. Ha készen van, belerakjuk a sütőporral elvegyített lisztet, és zsírozott-lisztezett tepsibe öntjük, előmelegített sütőben sütjük. 5-6 perc elteltével megnézzük, majd tűróbáig sütjük. A krémhez a tejből, a lisztből és a vaníliás cukorból főzött krémet készitünk, állandó keverés mellett kihűtjük, hogy ne csomósodjon meg. Ha kihűlt, az előzőleg elkevert margarint és porcukrot hozzákeverjük, végül a darált diót is beledolgozzuk. A kihűlt tésztára kenjük, és a hűtőben hagyjuk hűlni 10 percig. Közben a tojásfehérjét felverjük gőz felett a kristálycukorral, majd ezt is rátesszük a krém tetejére, és újra hagyjuk hűlni. A mázhoz a margarint elkeverjük a porcukorral, a kakaót kikeverjük a forró vízzel, majd a kettőt összekeverjük. A kihűlt krémek tetejére kenjük, újra hűtjük, majd kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.