Elkészítés: A burgonyákat héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. Ezután begyújtjuk a sütőt. A csirkemellet felkockázzuk. Veszünk egy tűzálló edényt, az alját kikenjük olajjal, majd rákarikázunk egy réteg burgonyát, kicsit megsózzuk, rákarikázunk némi hagymát, elosztjuk rajta a hús 1/3-át, megszórjuk ételízesítővel, egy kevéske borssal, juthtúrót szórunk rá és meglocsoljuk tejföllel. Ezután még két réteget készítünk ugyanezzel a módszerrel, végül a tetejére öntött tejfölre ráreszeljük a sajtot. Kb. 30-45 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.