Elkészítés: A margarint habosra keverjük a cukorral és a tojással. A liszhez öntjük a sütőport, óvatosan összekeverjük és hozzákeverjük a margarinhoz. A kakót érdemes kanállal kis adagokban belekeverni.
A végén a tejjel lazítjuk fel a tésztát. Jól összekeverjük, és közepes méretű tepsibe tesszük, amit sütőpapírral bélelünk, vagy vékonyan kikenjük margarinnal. Lassú tűzön kb. 30 percig sütjük. Amikor már barna a teteje, késsel vagy fokpiszkálóval megszúrjuk, ha a tészta nem tapad, akkor kivesszük. Ha kihűlt, kockákra vágva tálaljuk, megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.