Elkészítés: A tésztához a tojást összekeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadagoljuk az olajat, kefirt, lisztet, szódabikarbónát, végül pedig a kakaót. Kivajazott, lisztezett (24x30 cm-es) tepsibe öntjük.
A töltelékhez szintén összekeverjük a tojásokat a cukorral, vajjal, majd hozzáadjuk a túrót, és alaposan eldolgozzuk.
A tölteléket kanállal a kakaós masszára szaggatjuk sorban, egymás mellé. Előmelegített sütőben kis lángon 30-40 perc alatt készre sütjük. Kockára vágjuk, majd porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.