Elkészítés: A káposztát lereszelem, lesózom, és 20 percig állni hagyom.
Fél kiló finomlisztet 4 tojással, sóval, vízzel simára, csomómentesre kikeverek, és állni hagyom 10-20 percet. Ezután forró, zubogó vízbe (amelybe 2-3 kávéskanál sót és 2-3 evőkanál olajat tettem) szaggatom nokedliszaggatóval. Leszűrve összekeverem 2 kanál olajjal . A káposzta levét kicsavarom, hozzáadom az apróra vágott hagymát és fokhagymát. 2 evőkanálnyi olajon megdinsztelem. Amikor megbarnult és puhára párolódott, egy tűzálló tálba rétegelem a nokedlivel. A tetejére ráteszem a tejfölt és a reszelt füstölt sajtot. Negyed óra alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.