Elkészítés: A cukrot egy lábasba tesszük, és a tűzön barnára pirítjuk. Lehúzzuk a lángról, és ha már nem olyan forró, először fél dl vizet, majd 2 dl tejet hozzáadunk, és feloldjuk benne a cukrot. Takarék lángon oldódásig kevergetjük. A karamellhez adunk 10 dkg lisztet és 3 dl tejet, és olyan sűrűre főzzük, mint egy tejbegrízt. Lehűtjük, és hozzáadjuk a vajat és a vaníliás cukrot. Habosra keverjük, majd hűtőbe tesszük, hogy teljesen kihűljön. Kivesszük a hűtőből, minden egyes tortalapot megkenünk vele, majd a maradék krémmel a torta külsejét is bekenjük. Csokoládéreszelékkel megszórjuk, és egy estére a hűtőbe tesszük, hogy a tészta jól magába tudja szívni a karamellás krémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.