Elkészítés: A tésztához a cukrot karamellizáljuk, hozzáadjuk a vajat, a tejet, és addig főzzük, míg teljesen fel nem olvad. A liszttel elkeverjük a szalalkálit, és a langyosra hűlt karamelles tejjel, valamint a tojással összegyúrjuk.
4 cipóra osztjuk. Egyenként kinyújtjuk és kisütjük a lapokat 24 ×39 cm-es vajjal lekent tepsi hátoldalán. (170 fokon 7 perc a sütési idő, semmiképpen se haladjuk túl, mert nem fog összepuhulni a krémtől sem!)
A tejszínes krémhez a pudingporokat a tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük, felfőzzük, majd kihűtjük, és a vajjal összekeverve kihabosítjuk.
A karamellkrémhez a pudingporokat a tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük, felfőzzük, majd kihűtjük, és a vajjal összekeverve kihabosítjuk.
Betöltjük a lapokat: alsó lap - tejszínes krém - lap - karamelles krém - lap - tejszínes krém - lap. A tetejét porcukorral megszórjuk. Egy éjszakára hűtőbe téve a lapok összepuhulnak, utána szeleteljük, a tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.