Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük, a torzsát félretesszük. A karfiolrózsákat megfőzzük, a főzővízbe kevés tejet öntünk, és sóval, cukorral ízesítjük. A karfiolrózsákat lecsepegtetjük, és egy margarinnal kikent tűzálló tálba helyezzük. A torzsát nagylyukú reszelőn lereszeljük. A lisztet a megmaradt tejben simára keverjük, hozzáadjuk a két tojássárgáját, a felolvasztott margarint, az áttört torzsát és a reszelt sajtot. Ízlés szerint sózzuk, és óvatosan hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérje habját. A mártást a karfiolra öntjük, és forró sütőben kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.