Egy közepes lábasban felforralunk minimum másfél liter hideg vizet. Amikor már majdnem forr, megsózzuk, és hozzáadunk egy kis olívaolajat is. Forrásban lévő vízbe tesszük a tésztát, és átkeverjük, hogy a tészta ne ragadjon össze. Kb. 10 percig főzzük. Miután megfőtt, leszűrjük , és hideg vízzel átöblítjük.
Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. Apróra vágjuk a hagymát és a fokhagymát. A paradicsomot kis kockákra, az olajbogyókat félbe vágjuk. A spenót leveleket összetépjük, a kecskesajtot lereszeljük.
Egy serpenyőben felhevítünk egy kevés olívaolajat. Megfonnyasztjuk a hagymát, a fokhagymát és a spenótot.
Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és a paradicsomszószt, megsózzuk, megborsozzuk, és közepes lángon addig főzzük, amíg a víz nagy része elpárolog. Belerakjuk az olajbogyókat is, és összeforraljuk.
A serpenyőben összeforgatjuk a kifőtt tésztát a mártással. Az elkészült tésztát mélytányérba tesszük, és megszórjuk a lereszelt kecskesajttal. Jó étvágyat!
A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.