Elkészítés: Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, pirospaprikát szórunk bele, vigyázva, hogy meg ne égjen, és beletesszük a nagyobb karikákra vágott lecsókolbászt vagy virslit. Azonnal fel is öntjük kevés vízzel, hogy le ne égjen, és kissé átsütjük-átpároljuk, hogy az íze kibontakozzon. Előzőleg széles csíkokra vágtuk a káposztát, és sós vízzel le is forráztuk, ezzel elősegítettük, hogy hamarabb megfőjön. Ezt a forrázott káposztát hozzáadjuk a kolbászhoz, jól összekavarjuk, tetszés szerint ízesítjük sóval, ételízesítővel, belevágjuk a paradicsomot is, illetve hozzáaadjuk a paradicsomlét, a zöld kaprot, még kevés vizet adunk hozzá, hogy le ne égjen, és ezt folyamatosan pótoljuk mindaddig, míg összefő, ami kb. jó 20 perc. A zöldkaprot a végén kidobjuk belőle, de aki szereti, apróra vágva is beleteheti, így mutatósabb. Tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.