Elkészítés: A krumplit feltesszük sós vízben főni. Közben a kockára vágott szalonnát pörcösre kisütjük, ha nem enged elég zsírt, teszünk alá.
A megfőtt meleg krumplit alaposan megtörjük, és belekeverjük a kisült bacont zsírjával együtt, kikeverjük. Hűtjük, majd az egész tojást és a tojás sárgáját felverjük, hozzákeverjük a szalonnás krumplihoz.
Tortadíszítővel (habzsákkal) halmokat nyomunk a sütőpapírral kibélelt tepsibe. Előmelegített sütőben 220 fokon 25-30 percig sütjük. Kívül kicsit pirult, belül puha marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.