Elkészítés: Először a krémet készítjük el: a hozzávalókat habosra keverjük, félretesszük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk (vigyázz a tejjel, apránként add hozzá, mert nem biztos, hogy mindre szükséged lesz, ha nagyon ragacsos lesz a tészta a tejtől, nem tudod kinyújtani, de ha mégis sok lett, adjál még hozzá kekszet+kakaót, hogy felszívja). 2 cipóba osztjuk, így könnyebb kinyújtani. Nedves konyharuhán nem túl vékonyra kinyújtjuk, ízlés szerint. Elővesszük a krémet, és egyenletesen rákenjük a kinyújtott lapokra. Gyorsan kell dolgozni, mert ha kiszárad a konyharuha, nehéz lesz feltekerni. A 2 oldalát kissé behajtjuk, és a konyharuha segítségével szorosra feltekerjük. Az így kapott rudakat kókuszreszelékben megforgatjuk (nem muszáj), és legalább 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Vizes késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.