Elkészítés: A céklát, a sárgarépát és a krumplit megpucoljuk, majd kisebb darabokra felvágjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát szintén megpucoljuk, majd apróra vágjuk.
Egy edényben felhevítjük a vajat, hozzáadjuk a vöröshagymát, elkezdjük párolni. Pár perc után hozzáadjuk a feldarabolt sárgarépát és céklát, majd jól összeforgatjuk, tovább pároljuk. Pár perc után beletesszük a paradicsomot, az apróra vágott fokhagymát, majd a balzsamecetet és a cukrot. Jól összekeverjük, és felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ezután ízlés szerint fűszerezzük, majd félpuhára főzzük. Végül beletesszük a krumplit, és puhára főzzük a zöldségeket.
Amikor már minden teljesen megpuhult, levesszük a tűzről, és botmixerrel pépesítjük.
Tálaláskor a leves tetejére tejfölt kanalazzunk. Nagyon finom lesz az íze a római köménymagtól, és a tejföl nagyon jól illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.