Elkészítés: A zöldségeket fél centi vastag karikára vágjuk. A padlizsánokat szinte száraz palacsinatsütőben sárgás-barnásra elősütjük. (Nagy lángon, mindig csak pár csepp olajjal.) Egy nagyobb tepsit olívaolajjal vékonyan kikenünk, és a zöldségkarikákat váltakozva, hogy kicsit fedjék egymást, sorba rakjuk. (Én egy kicsit kevesebb paradicsommal készítettem, a padlizsán javára.) Só, bors, aprított fokhagyma kerüljön a tetejére. Ha marad, következő sor is mehet rá. Friss vagy fagyasztott bazsalikommal jól meghintjüki. Besamel mártást csinálunk a vajból, a lisztből és a tejből, ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval, végül 1 egész tojást és 5 dkg reszelt sajtot keverünk bele. Rákanalazzuk a zöldségekre, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, 2 kanál zsemlemorzsával, és kicsi vajdarabokat teszünk a tetejére. 30 percig sütjük 185 fokos sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.