Elkészítés: Tiszta, kizárólag konyhai célra fenntartott kis kőmozsárban, esetleg hőálló edényben nyomkodjuk szét a körömvirágok szirmait rozsdamentes kanállal, kő- vagy porcelántörővel. Adjuk hozzá a közben felforralt tejet és a vaníiliarudat, keverjük össze az egészet. Vegyük ki a vaníliát, keverjük a folyadékhoz a felhabosított tojássárgáját, valamint a sót, a cukrot és a fűszereket. Alacsony hőmérsékleten forraljuk fel. Amikor a teteje bebőrösödik, adjuk hozzá a rózsavizet, majd hűtsük le. Tálaláskor díszítsük tejszínhabbal és friss körömvirágszirommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.