A leveles tésztát kitekerjük, megszórjuk 1 ek porcukorral, és sodrófával enyhén áthengereljük. Átfordítjuk egy sütőpapírra, a másik oldalát is meghintjük porcukorral, enyhén áthengereljük, majd kétfelé vágjuk.
Óvatosan a tepsibe csúsztatjuk, villával megszurkáljuk, és letakarjuk egy sütőpapírral. Ráhelyezünk egy üres tepsit, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15-18 perc alatt aranybarnára sütjük.
A piskótához habosra keverjük a tojást a cukorral, hozzácsurgatjuk az olajat, és lazán beleforgatjuk az átszitált lisztet. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral, a sütőkeretet olyan nagyságúra állítjuk, amilyen az egyik leveles tészta mérete (kb. 20 x 24 cm) és belesimítjuk a masszát (ha van hasonló méretű tepsink akkor abban sütjük), végül 200 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tojássárgáját alaposan elkeverjük a cukorral, majd csomómentesre keverjük a liszttel és a tejjel. Hozzáadjuk a vanília kikapart magjait, és alacsony lángon, állandó keverés mellett besűrítjük. Még forrón hozzákeverjük a hideg vízbe áztatott és kinyomkodott zselatinlapot. Kevergetve kihűtjük.
A tejszínt elkezdjük habbá verni, majd amikor már félig felverődött, kisebb adagokban hozzáadjuk a krémet, és jól összedolgozzuk. Az egyik leveles lapra rákenjük a krém felét, erre ráhelyezzük a piskótát, ezután rákenjük a megmaradt krémet, és befedjük a másik leveles lappal. A tetejét megszórjuk porcukorral és néhány óra hűtés után tetszőlegesen felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.