Elkészítés: 2 dkg élesztőt 2 dl langyos cukros tejbe morzsolunk, meleg helyen felfuttatjuk. Ezalatt 30 dkg finom lisztet elmorzsolunk 10 dkg zsírral vagy margarinnal, a közepébe mélyedést csinálunk, beleöntjük az élesztős tejet, beleütünk 1 egész tojást, megsózzuk, hozzáadunk 25 dkg héjában főtt, tisztított, áttört burgonyát, és összedolgozzuk. 25 percig kelni hagyjuk.
Ujjnyi vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, zsírral kikent tepsibe rakjuk, tetejét megkenjük csipet sóval ízesített tojással, és aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.