Elkészítés: Csíkokra vágom a csirkemellet, zsírban vagy olajban disztelt hagymára öntöm, és felengedem annyi vízzel, hogy épp ellepji a húst. Beleteszem a sót, őrölt fehérborsot, pici cukrot (kb. 1 kávéskanálnyit), ételízesítőt és a morzsolt majorannát. Egy edényben - ami zárható és lehet rázni - összekeverek 1 dl vizet, majonézet, tejfölt, mustárt, 1 evőkanál lisztet, majd összerázom. Amikor megfőtt a hús, ezt a szószt hozzáöntöm, felforralom vele. Tésztával tálalom. JÓ ÉTVÁGYAT!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.