Elkészítés: A piskótához a tojások fehérjét pici cukorral kemény habbá verjük, félretesszük. A tojások sárgáját a porcukorral, a vaníliás cukorral és 1 evőkanál forró vízzel habosra keverjük. Ha már jó habos, hozzáadjuk a tojások felvert habját, majd rászitáljuk a sütőporos lisztet és a pudingport. Óvatosan összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen elsimítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángon, 15 perc alatt készre sütjük. Egy konyharuhát megszórunk porcukorral, majd a megsült piskótát ráborítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd feltekerjük, és így hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a cukrot, a túrót és a málnát jól kikeverjük. A pudingport 2,5 dl vízben felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni, és a málnás túróhoz keverjük. 1 dl vizet felforralunk, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a zselatint, csomómentesre keverjük. Ezt is hagyjuk hűlni, majd a krémhez keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és szintén belekeverjük a krémbe. A kihűlt piskótát megkenjük ezzel a málnás-túrós krémmel, majd feltekerjük, és 2 órára hűtőbe tesszük. Szeletelés előtt porcukorral meghintjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.