Elkészítés: A fehér csokit érdemes jóval előbb kitenni meleg helyre, hogy jól megolvadjon, mert akkor nem kell törögetni és megolvasztani, hanem simán a robotgéppel bele lehet keverni a masszába. Ha nem, akkor mikróban egy kicsit dolgozzunk rá.
A cukrot, az olvasztott vajjal, a mogyoróvajjal, a vaníliával, az olvadt fehér csokoládéval és a tojással habosra keverem. Majd sorban hozzáadom a többi alapanyagot a mandulával zárva.
Egy kisebb tapadásmentes (vagy kikent) tepsibe töltjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ez kb. 20-30 perc. Hagyjuk pár percet hűlni.
A csokimázhoz egy kis edényben megolvasztjuk a vajat, belekeverjük a kakaót és az ízlés szerinti cukrot, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy sűrűbb, de mégis folyósan formázható masszát kapjunk. Elég addig forralni, míg a cukor meg nem olvad. A kissé kihűlt sütit meglocsoljuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.