Elkészítés:
1. A vajat a kétféle cukorral és a sóval habosra keverjük. A tojásokat egymás után hozzáadjuk. Az étkezési keményítővel és a sütőporral elkevert lisztet hozzákeverjük. A tésztát egy sütőpapírral bélelt négyzet alakú tepsibe vagy kerek tortaformába simítjuk.
2. A megmosott és megtisztított egrest a tésztára szórjuk. Lágyan belenyomjuk.
3. A szóráshoz szükséges hozzávalókat morzsalékos tésztává gyúrjuk, és egyenletesen az egres tetejére szórjuk. Előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. A sütőből kivéve hűlni hagyjuk, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.