Kenjünk meg olajjal 4 szelet marhahátszínt, és hagyjuk állni 1-2 percig. Süssük a hússzeletek mindkét oldalát 3 ek felforrósított olajon 5-8 percig, majd sózzuk és borsozzuk meg őket. Ízlés szerint szórjuk meg a hússzeletek tetejét rózsaborssal.
Mossunk meg 2 csomag rukolát, és csöpögtessük le. Szeleteljünk fel 1 fej hagymát, vágjunk félbe 15 dkg koktélparadicsomot, és adjuk őket a rukolához. Locsoljuk a zöldségekre 1 db lime kifacsart levét, majd ízesítsük olívaolajjal, sóval és borssal.
Tálaljuk a salátát a hús mellé. Jól illik hozzá a lila hagymás mártás és a magos mustár.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.