Elkészítés: A szardíniákat zsigereljük ki, vágjuk le a fejüket, majd a hátuknál egy éles késsel vágjuk félbe a halakat szinte teljesen a hasukig (de ne vágjuk szét!), terítsük ki őket, majd óvatos mozdulattal távolítsuk el a gerincüket.
A fokhagymát vágjuk vékony szeletekre, a chilit és a petrezselymet finomra, majd keverjük össze a citromlével és az olívaolajjal.
A kifilézett halakat helyezzük egy tálba, majd öntsük rájuk az olívaolajos keveréket. Tegyük hűtőbe, és hagyjuk legalább 5-6 órán át állni. A savas marinádtól gyakorlatilag a hal húsa *megfő*. Fogyasszuk kenyérrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.