Elkészítés: Elkészítem a puliszkát, kicsit sűrübbre főzöm fél bögre grízzel. Amikor puha, hozzáadok 2 evőkanál margarint. Alufóliára folpackot teszek, és erre terítem ki a kihűlt puliszkát. A mascarponéhoz keverem az apróra vágott zöldfűszereket, a lereszelt hagymát, tejfölt, sózom, borsozom és jól összedolgozom. Amikor kész, a puliszkára kenem, majd az alufólia és a folpack segitségével piskótaszerűen feltekerem. Két tekercs lesz ebből a mennyiségből. Hűtőbe teszem. Amikor megdermedt, kicsomagolom, és kivajazott tepsibe helyezem. Tetejét tejföllel megkenem, reszelt sajttal megszórom, és a sütőben kb. 20 percig sütöm. Paradicsomkarikákkal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.