Elkészítés: A medvehagymát apróra vágjuk.
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet elmorzsoljuk a zsiradékkal. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, sót, borsot, a felfuttatott élesztőt, a medvehagymát és a tejfölt. Kemény tésztát gyúrunk belőle. Langyos helyen kb. 20 percet pihentetjük, majd átgyúrjuk. 1 órát hagyjuk kelni.
A tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, bevagdaljuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és hagyjuk 10-15 percet pihenni.
Felvert egész tojással lekenjük, majd előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.