Elkészítés: Az élesztőt kevés langyos tejben egy kis cukorral felfuttatjuk. Közben a tojássárgáját a felolvasztott, de nem meleg vajjal és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a felfutott élesztőt és a réteslisztet egy kevés sóval, és jól kidolgozzuk úgy, hogy a tejet fokozatosan adjuk hozzá. Lágy tésztát kapunk, amit egy kivajazott tepsibe borítunk, és meleg helyen kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztjük. A sütőt előmelegítjük kb. 170 fokra, az aljába kis lábasba vizet teszünk, hogy gőz keletkezzen a sütőben, amit a tészta sülés közben magába szív és nem szárad ki. A megkelt tészta tetejét lekenem tojással vagy tojásfehérjével, és óvatosan belenyomkodon a meggyet. Kb. 30 perc megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.