A megtisztított metélőhagymát apróra vágjuk, ha tasakos, nincs vele dolgunk. A szalonnát vékonyra csíkozzuk, és egy közepes méretű serpenyőben zsírjára pirítjuk, a kolbászkarikákkal együtt.
A tojást egy tálkába ütjük és meghintjük borssal, kicsit felverjük egy villával.
A zsírból kivesszük a megpirult szalonnákat, kolbászokat. A tojást ráöntjük a zsírra, rászórjuk a szalonnát, a kolbászokat, majd a hagymát. Mérsékelt lángon kb. 10 perc alatt megsütjük.
A serpenyőből egy nagyobb lapos tányérra csúsztatva, melegen, friss kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.