Elkészítés: A tortaformát béleljük ki sütőpapírral (26 cm átmérőjű, kapcsos forma). Az összeállított tészta 2/3-át nyomkodjuk bele a forma aljába. A töltelékhez a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habnak felverjük. A sárgáját kikeverjük a margarinnal, a cukorral, a búzadarával. Hozzáadjuk a túrót, a citrom levét és lereszelt héját. Beleforgatjuk a tojások felvert habját. Az egészet a tésztára simítjuk. A maradék tésztát a tetejére morzsoljuk. 175 fokon, 60-70 percig sütjük. Tetejét díszíthetjük olvasztott csokival. Hihetetlenül finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.