A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A kikevert tojássárgájához hozzáadjuk a darált diót és felváltva adagolva a sütőporral elkevert lisztet és a fehérjéből készített habot. A tésztát sütőpapírral bélelt közepes tepsibe simítjuk, és tűpróbáig sütjük.
A krémhez a narancslevet a cukrral és a vajjal felforraljuk. Egy tálba a tojást, a pudingport és a vizet habosra keverjük. Hozzáadjuk a narancsléhez, és sűrűre főzzük.
A forró krémet a piskótára kenjük, rásimítjuk, majd kirakjuk a tetejét a megpucolt és felkarikázott narancsszeletekkel. 1-2 órát a hűtőben pihentetjük, majd szeletelhetjük.
Megjegyzés
A tetejére gyümölcskocsonyát is lehet tenni. Az év bármely időszakában elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.