Elkészítés: Az egyik narancs héját lereszeljük, A narancsokat meghámozzuk, és 1 centis karikákra vágjuk, megszórjuk 4-5 kávéskanál porcukorral, és felöntjük 1 dl vízzel. A tojások sárgájából 6 evőkanál porcukkorral, 2,5 dl tejjel és 1 evőkanál liszttel krémet főzünk. A krémhez - még melegen - hozzákeverjük a feloldott zselatint, a vaníliás cukrot, a narancs héját, majd félretesszük hűlni. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a már kihült krémhez. Egy tetszőleges tortaformát vagy tálat kibéleljük celofánnal, kirakjuk az alját illetve az oldalát a narancskarikákkal, kevés krémet teszünk az aljára, majd kirakjuk babapiskótával. Újra krém következik, majd babapiskóta, így rétegezzük, amíg tartanak a hozzávalók. Fontos, hogy a legvégére babapiskóta kerüljön. 1 éjszakát a hűtőben állni hagyjuk, majd kiborítjuk a formából, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.