Elkészítés: Egy nagyobb lábasban merülő botmixerrel a tojásokat a vajjal és a cukorral habosra keverem, hozzáadom a túrót, tovább keverem, míg teljesen sima lesz, majd mehet bele a liszt, a sütőpor és a szódabikarbóna. A szokásosnál hígabb lesz a tészta, de nem kell megijedni, ezért lesz nagyon könnyű és krémes. Egy magas tepsit kivajazok és lisztezek, beleöntöm a tésztát. Az almát negyedekbe vágom, majd az egyik oldalára fordítva 2-3 mm vastagra szelem, és a tepsi aljával merőlegesen sűrűn beleállítom a tésztába, kb. félig ki fog lógni. Alaposan megszórom fahéjjal, mazsolával és barna cukorral. Alacsony hőfokon aranybarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.