Előkészítés: A halat megmossuk, falatnyi kockákra vágjuk. A rákot megtisztítjuk, megsózzuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, húsát falatnyi kockákra vágjuk. A cukkinit megmossuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: A halat, a rákot, a paprikát, a cukkinit felváltva nyársa fűzzük. A fokhagymát összetörjük, elkeverjük az olajjal, a szójaszósszal, a fűszerkeverékkel, kevés borssal, és megkenjük vele a nyársakat. A forró grillen a nyársakat 7-10 percig sütjük, közben többször megforgatjuk, és megkenegetjük az olajos páccal.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 291 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.