Elkészítés: Egy edényben kicsi olívaolajon megpirítjuk a gombát, hozzáöntjük a paradicsompürét, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, petrezselyemmel és ételízesítővel, hirtelen megforraljuk, majd azonnal levesszük a tűzről. Ezután egy tűzálló tálat kikenünk kevés olívaolajjal, majd szépen egymás mellé belefektetjük a kissé besózott csirkemelldarabokat. Ráöntjük a paradicsomszószt, majd rákarikázzuk a paradicsomot, végül a mozzarellát. Betesszük a sütőbe, és kb. 25-30 perc alatt készre sütjük, amíg a sajt szépen elterül és megpirul a tetején. Hasábburgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.