Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és az olajban megpirítjuk. A lisztet a sütőporral és a szódabikarbónval elkeverjük. A margarint (érdemes darabokra vágni) a tojással habosra verjük, a joghurtot és a pirított hagymát hozzáadjuk. Apróra vágjuk a snidling 3/4 részét, és azt is belekeverjük a felaprított oregánóval együtt. Sóval, borssal ízesítjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a tésztát a kikent formába adagoljuk, majd 20-25 percig sütjük. A sütőből kivéve gyorsan megszórjuk kevés reszelt sajttal, hogy ráolvadjon, majd meghintjük a maradék felaprózott snidlinggel is. Langyosan és hidegen is nagyszerű.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.