Elkészítés: Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatom, majd a liszthez öntöm. Hozzáadom az étolajat, a sót és annyi langyos vizet, hogy közepesen kemény kelt tésztát kapjak. Meleg helyen, konyharuhával letakarva kb. 30 percet állni hagyom. Lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtom, majd 4x4 centis négyzetekre vágom. A négyzetek közepére nyomok egy körömnyit a krémsajtból, megszórom oregánóval, majd összecsippentem, és olajozott tepsibe teszem az összecsippentéssel lefelé, így szabályos kis párnácskákat kapok. Felvert tojással megkenem, 180 fokos sütőben pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.