Elkészítés: Egy torta formátkibélelünk sütőpapírral, majd az őszibarackot cikkekre vágjuk, és kirakjuk vele az alját. A tojást a cukorral és az olvasztott margarinnal elkezdjük keverni, majd hozzáadjuk a kakaót, így is keverjük, majd mehet bele a sütőporral és a szódabikarbónával elkevert liszt. Végül állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejszínt is. Jól kikeverjük, és a barack tetejére öntjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 25-30 perc alatt készre sütjük, majd a sütőből kivéve hagyjuk kicsit hűlni. Végül egy gyors mozdulattal egy tálcára átfordítjuk, a sütőpapírt óvatosan lehúzzuk a tetejéről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.