A töltelékhez villával alaposan összetörjük a túrót. Egy kevés vízbe beáztatjuk a mazsolát. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, és összekeverjük a túróval. A mazsoláról leöntjük a vizet, és a masszába keverjük. Letakarjuk, és félretesszük a hűtőbe.
A tésztához a tojások sárgáját, a lisztet, a cukrot, a tejet és a sót simára kikeverjük. A tojásfehérjéből habot verünk, és lazán a tésztához keverjük. Kb. 10 percet pihentetjük, majd forró serpenyőben a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A palacsintákat megkenjük a túrós tölelékkel, és ízlés szerint feltekerjük vagy hajtogatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.