Elkészítés: A penne tésztát kb. 3 evőkanál olajon aranybarnára pirítjuk (nem baj, ha nem egyenletes). Ezután felöntjük vízzel, megsózzuk, és puhára főzzük. A szószhoz a zöldségeket meghámozzuk, a cukkinit felkockázzuk, a sárgarépát karikákra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát olajon egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket. Kicsit hagyjuk a zöldségeket is pirulni (kb. 5 perc), közben kevergetjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a zöldségeket. Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük. Lefedjük, és puhára pároljuk, időnként megkeverjük. Ha nagyjából elfőtte a levét, a tejszínt egy evőkanál liszttel simára keverjük, és folyamatos keverés közben a zöldségekhez adjuk. Zúzott fokhagymával ízesítjük, picit összeforraljuk a tejszínnel. A tésztát tányérakra tesszük, és a szószt rákanalazzuk. Ízlés szerint reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.