Elkészítés: Egy tálba nyomunk a fokhagymakrémből, hozzáreszeljük a citromhéjat, ráfacsarjuk a citrom levét. Ízlés szerint borsot és egy kevés olívaolajat adunk hozzá, majd jól összekeverjük. Bepácoljuk a halat ezzel a szósszal /én szoktam hagyni legalább 1-2 órát, hogy jól átjárjál az ízek a halat/. Utána vagy grillen vagy serpenyőben mindkét oldalán megsütjük /ha grillen sütöm, én szoktam alátenni alufóliát, mert különben szétesik az egész. Sőt a szélét is felhajtom, hogy az a jó kis szósz ne a faszénre kerüljön/.
Hozzá szinte bármi ehető. Aki fogyókúrázik, ehet hozzá párolt zöldséget vagy valamilyen zöldsalátát, aki pedig nem, eheti rizzsel, sültkrumplival, fehérkenyérrel. Ja!! És a szószt nem elfelejteni kitunkolni az alufóliából!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.